Мужской клуб

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Мужской клуб » Помогите советом » Посилення мобільного зв'язку GSM 2g

Посилення мобільного зв'язку GSM 2g

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім!
Порадьте мені, будь ласка, сайт, де можна замовити посилення мобільного зв'язку GSM 2g.
Хочу знайти для себе оптимальний варіант, бо в нашій стороні дуже слабкий сигнал мобільного, неможна ні до кого додзвонитися.

0

2

Я вас розумію, ми теж живемо в такому регіоні, де дуже слабкий сигнал і мобільного, і інтернет зв'язків. Тому ми одразу зацікавились посиленням мобільного зв'язку GSM 2g, є звісно й більш потіжні ретрансоятори, але поки нам і цього вистачить. Може хтось захоче узяти на 3g або 4g, такі теж є у продажу. Але це вже інша історія.

0

3

Я й не щнала про таке, треба порадитися з чоловіком, може він щось підскаже

0

4

Також зіткнувся з цією проблемою і знайшов хороший магазин, хочу поділитися посиланням https://555tv.com.ua/product-category/o … oy-svyazi/ . Адже в наш час важко знайти людей, які знають свою справу. Мені потрібно було посилити мобільний зв'язок в офісі він знаходиться в напівпідвальному приміщенні, крім покупки комплектуючих таких як репітер мобільного зв'язку, антени, кабель та всього іншого, мені надали монтажників. Робота була зроблена швидко і акуратно, бажаю й усім іншим успіху.

0

Вы здесь » Мужской клуб » Помогите советом » Посилення мобільного зв'язку GSM 2g