Доброго дня усім!
Треба мені допомога з авто - точніше, треба зробити капітальний ремонт дизельного двигуна.
Як це можна здійснити найоптимальнішим способом. Тобто: швидко, якісно і не дорого?
Теріторіально - Київ. Чекаю ваших порад.
Хто може мені допомогти з ремонтом авто?
Сообщений 1 страница 10 из 10
Поделиться12023-11-01 16:23:37
Поделиться22023-11-01 16:30:43
Завжди було цікаво, чому люди питають такі речі, а не шукають відповіді на свої питання у гуглі? На мапі Гуглу можна знайти СТОшки поруч та не чекати на те, що вам дадуть у відповідь.
Поделиться32023-11-01 16:32:06
Я теж шукаю автосервіс в Києві, щоб привести свою машину до ладу. Вона в мене вже старенька та вередує постійно - то мотор дірчить, то масло підтікає... Але я все одно її ремонтую, міняти не хочу.
Поделиться42023-11-01 17:30:25
Капітальний ремонт авто - це реально дорога та довга процедура. Для цього варто обирати перевірених та досвідчених фахівців, не довіряти цю справу ділетантам. Отже, кап ремонт двигуна раджу вам робити в автомайстерні Turbo Diesel Service. Це СТО в Києві знаходиться, в дуже зручному місці, трошки далі станції метро Либідська. Може цей варіант вам підійде? Всі нюанси варто утрясти з менеджером - телефон є на сайті. Користуйтеся.
Поделиться52023-11-22 18:57:12
Мені для Вольво потрібні запчастини.
Поделиться62023-11-22 19:56:37
Купити запчастини для Volvo краще в офіційного представника https://winnerauto.volvocarsdealer.com/ … arts-order , адже тут можна бути впевненим в якості їх та оригінальності. Заповнюйте форму на сайті для швидкого замовлення. З вами зв'яжуться та допоможуть в підборі.
Поделиться72023-11-28 12:22:09
Шукаю, де можна купити турбіну
Поделиться82023-11-28 12:47:13
Зверніться в Super-Turbo в Києві, тут можна купити чи зробити ремонт турбін . Думаю, якщо можна відремонтувати, напевно нема сенсу витрачатись на нову запчастину. Але то вже будете бачити по ситуації. Проведуть діагностику та все вам розкажуть. А ви вже вирішите, як вчинити краще.
Поделиться92024-04-02 16:41:24
Мне вот как раз срочно нужно найти надежный сервис для ремонта двигателя моего автомобиля. Машина заглохла на полпути домой, и я совершенно не знаю, куда обратиться. Где можно найти сервис, который быстро и качественно починит двигатель? Может быть, кто-то знает проверенное место?
Поделиться102024-04-02 16:42:47
Проблема началась неожиданно – ехал я по трассе, и вдруг машина начала терять мощность. Это было довольно страшно, особенно учитывая скорость движения. Я решил не рисковать и сразу же припарковался на обочине. После того как машина заглохла, пришлось вызывать эвакуатор. В сервисе по ремонту двигателей https://avtivna.com.ua/ru/services_cat/ … vigatelya/ мне объяснили, что причиной оказалась неисправность в системе подачи топлива, и двигатель перегрелся. Ремонт занял несколько дней, но теперь машина снова в порядке.