Драстуйте! Ми з моєю нареченою шукаємо магазин, де можна замовити весільний букет з доставкою. Ми живемо в Києві і не знаємо, де найкраще купувати квіти. Можливо, хтось може порекомендувати нам хороший магазин? Ми хочемо, щоб букет був незвичайним, але не дуже яскравим, і звичайно ж, щоб він був свіжим і доставили його вчасно.
Де в Києві можна купити весільний букет з доставкою?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-26 16:29:58
Я на ринку зазвичай купую квіти. Там є кілька продавців, які роблять красиві букети, і ціни у них цілком прийнятні. Я можу порекомендувати Вам ринок на проспекті Правди-там є безліч квіткових крамниць, де ви можете вибрати свій ідеальний весільний букет.
Поделиться32023-04-26 16:30:07
Я б порекомендував вам магазин Flower Boutique. Вони спеціалізуються на весільних букетах і можуть запропонувати вам унікальні варіанти, які відповідають вашому стилю та темі весілля. Вони пропонують доставку в Києві і передмісті, а також допоможуть з оформленням всього квіткового декору на весілля. Ви можете переглянути їх роботи на їхньому веб-сайті та вибрати букет, який вам подобається.
Поделиться42023-04-26 16:30:28
Добрий день! Я рекомендую замовити весільний букет https://zelena.ua/bouquet/wedding-bouquets.html з доставкою ось в цьому магазині. Вони пропонують букети різних стилів, від класичних до сучасних, з використанням найкрасивіших і свіжих квітів. Один з моїх улюблених букетів - це весільний букет Бордо, який складається з бордових троянд. Цей букет прекрасно підходить для весіль в стилі мінімалізму і сучасної елегантності.
Крім того, магазин пропонує доставку в зручний для вас час і місце.