Кто знает хотя бы примерные расценки на вагинальные шарики?
Игрушки для взрослых
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-01-09 04:25:42
Пикантность ощущений определяется в каждом случае индивидуально, попробуйте для тренировки мышц применить шарики вагинальные интимные товары для мужчин, женщин, пар, а также для ролевых игр белье, костюмы, аксессуары. На сайте есть промокоды на скидку, при покупке на определенную сумму доставка бесплатная, также есть отзывы и у вас есть шанс оставить свой отзыв.
Поделиться32024-01-26 18:53:43
Мені б хотілося спробувати, але я боюся
Поделиться42024-01-26 19:04:47
Один з моїх улюблених магазинів для дорослих в інтернеті - це Candy Beach https://candy-beach.com.ua/ Тут можна знайти будь-які інтимні витребеньки для того, щоб задовольнити самі найекстравагантніші примхи)) Я взагалі не думала, що колись до такого дойду, але це дійсно класна тема для розваг у ліжку.
Поделиться52024-03-12 19:44:16
Я це питання вивчаю потихеньку, але дійсно є купа цікавих іграшок для дорослих
Поделиться62024-03-12 19:47:56
Привіт!
Якщо ви хочете собі придбавти якусь іграшку для інтиму, то моя вам порада - це завітати до магазину Сексгуд і там шукати подібні речі. Це один з топових магазинів для дорослих, тут багато є фірмових товарів, які користуються популярністю в світі. Тому обрати буде не важко - просто читайте описи та дивіться відгуки тих, хто вже придбав собі такі товари.