Привіт друзі! У мене є проблеми з процесором у моєму комп'ютері: він досить слабкий, і коли я намагаюся грати у деякі ігри, комп'ютер починає дуже шуміти і перегріватися. Можливо, ви можете порадити мені більш потужний процесор, який не буде дуже дорогим. Також, буду вдячний, якщо порекомендуєте надійний інтернет-магазин, де я зможу його придбати за вигідною ціною.
Куплю процесор
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-07-29 02:09:25
Звичайний офісний процесор не підходить для важких ігор. Я можу запропонувати тобі інтернет-магазин з широким асортиментом процесорів різної потужності, щоб ти міг знайти саме те, що потребуєш.
Поделиться32023-07-29 02:11:39
Коли я купував комп'ютер раніше, не звертав уваги на ігровий варіант, оскільки не проявляв інтересу до ігор. Але в останній час у мене з'явилась бажання грати. Скажи, будь ласка, який процесор є у тебе, і можеш підказати, де його можна придбати?
Поделиться42023-07-29 02:14:29
Процесор Intel Core i9-13900K https://telemart.ua/ua/processor/filter/intel-core-i9/ який я купив в Telemart, справді вражаючий результат технологій! Не можу не захоплюватись його потужністю. З такою неймовірною швидкістю 3.0 (5.8) GHz і кешем 36MB, ігри працюють бездоганно, миттєво реагуючи на будь-які дії.
Графіка надзвичайно реалістична і захоплює дух. Система стабільно працює, навіть у найскладніших ігрових ситуаціях. Охолодження процесора дуже ефективне і надійно, що не допускає перегріву. Завдяки цьому процесору я відчуваю себе на справжньому рівні "геймерської" еліти.
Купуючи його в Telemart, я отримав якісний і оригінальний продукт. Обслуговування в магазині було швидким і професійним, що лише збільшило позитивні враження від моєї покупки. Від щирого серця рекомендую цей процесор всім, хто бажає насолоджуватись потужним ігровим досвідом без будь-яких обмежень!