Всім привіт друзі! Хочу до ладу привести мій кахель що на кухні, і для цього планую купити пароочисник. Порадьте мені якісний пароочисник, та інтернет-магазин де його можна купити.
Купівля пароочисника
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-05-19 03:00:31
Пароочисник це дуже універсальна річ, з його допомогою я вимиваю в домі різні поверхні, та навіть чистив килими. Можу підказати магазин в якому його купував, там є з чого обирати.
Поделиться32023-05-19 03:15:43
В мене в домі також є килими які не завадило б почистити, але кахель стоїть на першому місці. Буду дуже вдячний за посилання на магазин, де ти купував собі пароочисник. Можливо і я там собі щось підберу.
Поделиться42023-05-19 03:23:47
Собі я купував пароочисник Karcher SC 1 Premium https://karcher-plus.com.ua/catalog/par … i-karcher/ в інтернет-магазині Керхер плюс і дуже задоволений покупкою! Це прекрасна парова машина, яка миттєво очищує і дезінфікує різні поверхні.
Вона легка та зручна у використанні, а також компактна для зберігання. За допомогою Karcher SC 1 Premium я легко очистив плитку, підлогу та навіть меблі. Вона має широкий набір аксесуарів, що робить її універсальною для будь-яких завдань. Я б рекомендував цю парову машину всім, хто шукає ефективне та надійне рішення для прибирання у домі.