Хочемо поліпшити організацію роботи наших співробітників, так як зайвого менеджера, який займався б цим, поки що немає. Хто знає, яку програму встановити в комп'ютери працівників для контролю?
Шукаю систему обліку часу
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22021-05-30 12:32:14
Їх зараз так багато різних, що підібрати собі відповідну труднощів не складе, думаю. Ви можете в інтернеті варіанти подивитися і відразу відгуки почитати про ті чи інші пропозиції
Поделиться32021-05-30 12:34:00
Нам би теж така програма-додаток не завадило, а то співробітники зовсім розлінились, час йде, а вони в телефонах сидять, а за фактом в місячному звіті навіть плану мінімум немає, з кожним місяцем все гірше.
Поделиться42021-05-30 12:36:05
Зараз вже майже у всіх офісах стоять спеціальні системи, які дозволяють контролювати співробітників під час робочого часу. З їх допомогою не можна переглянути особисті дані працівника, вони просто зчитують інформацію про те, скільки часу людина проводить в тій чи іншій програмі. Мені подобається система обліку робочого часу https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php тут, купувала повноцінну платну версію. Чи задоволені їй і співробітники, із задоволенням заповнюють там звіти.
Поделиться52023-09-26 20:49:26
Я працюю в ветеринарній клініці і ми вже давно шукаємо надійну програму для автоматизації наших процесів та контролю над аптечними запасами. Нам потрібно щось, що допоможе вести облік пацієнтів, рецептів, а також дозволить відслідковувати залишки препаратів в аптеці. Можливо, хто-небудь може порекомендувати нам програму, яка підходить для ветеринарних клінік і аптек?
Поделиться62023-09-26 21:02:17
Я рекомендую звернутися до сайту Еnote.vet. Там ви знайдете ідеальне рішення - програму автоматизації процесів та контролю для ветеринарних клінік і аптек https://enote.vet/ . Вона дозволить вам ефективно вести облік пацієнтів, призначати рецепти, відслідковувати залишки препаратів і навіть робити замовлення нових. Цій програмі вже довірилися багато клінік і аптек, і вона точно відповість вашим потребам. Не втрачайте часу, спробуйте її прямо зараз і переконайтеся у її ефективності.